Farvel, VM. Italia ble beseiret av Urugay

Etter å ha (uventet, la oss innse det) slo England 2-1 og tape (selv her uventet) mot Costa Rica 0-1, så kampen mot Urugay at mange italienere ble limt fast på skjermene, med ventet pust.

Et nederlag som for vår Azzurri tilsvarer å forlate VM med en stor bitterhet i munnen, spesielt etter å ha vist et mye bedre lag i kvalifiseringen.

Natal stadion så to mindre aggressive lag enn forventet når det er et spill på spill for å fortsette i VM, i hvert fall i første omgang. Et Italia som startet med en god fordeling på banen og mer ballbesittelse med respekt til motstanderne. Rundt det 21. minutt får Balotelli gult kort, noe som ville ha forhindret hans deltakelse i neste kamp.
En første omgang som ender 0-0, men med et godt distribuert landslag på banen og med god formulering, selv om den til tider er litt skitten.
De første 10 minuttene av andre omgang ser veldig lite skje, til Marchisio lider av et feilaktig (eller kanskje overdrevet?) Rødt kort som tvinger ham til å gå ut for en påstått foul mot nei. 17 i Uruguay (Godìn) og som forplikter vårt landslag til å ha bare 10 spillere på banen.
I det 70. minutt gjør Prandelli en endring og slipper Cassano inn i stedet for Immobile, som etterlater ham med en annen mulig endring for Azzurri.
Det var på 80. at Uruguay scoret målet takket være et hjørnespark, og målet ble scoret fra skulderen av Godìn.

Dermed ender det, med en 1-0, Italias løp om verdensmesterskapet, med så mye bitterhet, mange hvis og mange men men en stor skuffelse fra alle Azzurri-fansen.

Se også

Tragus Piercing: Hvor smertefullt kan den mest trendy ørepiercingen være

Piercingnavn: alfabetet til kroppsdekorasjon

Tatovering bak øret: et nytt forføringsvåpen?

Hva skjer nå? Når alle kampene i denne gruppen er over, vil alle lagene som er klassifisert i åttendedelsfinalen slåss og krysse hverandre. For eksempel: den andre klassifisert i gruppe D, vil spille mot den første klassifiserte i gruppe C, og den første klassifiserte i gruppe H vil kollidere med andre klassifisert i gruppe G. Vanskelig? Ja, kanskje litt, spesielt for de som ikke tygger fotball godt, men vi forsikrer deg om at det er mindre komplekst enn det ser ut til. Når Italia nå er ute, vil du fortsette å følge VM? Vi inviterer deg til å trøste deg med å se på noen av de mest sexy fotballspillerne i VM 2014.